Agenda

  • mei 2023 Veiling het schilderij “Recht” 

Nadere informatie volgt!

  • 21 november 2020 uitreiking Prix d’Ivo  

In de zomer van 2019 heeft Lawcity Breda een fotowedstrijd georganiseerd. Een publieksprijs voor de fotograaf die het recht het beste in beeld brengt ontving de Prix d’Ivo. Sint Ivo is de patroonheilige van de advocaten en het beeld staat in de Veemarkt straat. Jong talent van de kunstacademie in Breda heeft een eigentijdse invulling gegeven aan de Ivo en een fraai beeld gemaakt. De winnaar van de fotowedstrijd heeft met een prachtige foto een kijkje gegeven in de Rechtbank in Breda.

  • 14 mei 2019 (16.00 u.- 18.00 u.) Meet & Greet in Rechtbank Breda

Op dinsdag 14 mei organiseerde Lawcity een bijeenkomst in de Rechtbank in Breda. Deze bijeenkomst had als doel om ondernemers met de ambities en vaardigheden en talenten van studenten aan de Juridische Hogeschool en Avans in contact te brengen.

  • 5 september 2018: Kick-off expositie Recht in Beeld

Op woensdag 5 september a.s. opende wethouder Boaz Adank om 19.00 uur de expositie Recht in Beeld. Deze kick-off vond plaats in de Willemstraat (ter hoogte van Hertoghs advocaten). Na de feestelijke opening was er ruimte om de expositie te bekijken en met de fotografen en andere genodigden te spreken.