Sponsorbrief: Breda brengt het samen, Lawstreet laat zien dat het kan

Breda brengt het samen, Lawstreet Breda laat zien dat het kan

“Een verbonden stad is een sterke stad, een stad die energie krijgt en kan geven om aantrekkelijk en onderscheidend te blijven.” citaat Cees Meeuwis, ondernemer, oud-wethouder van Breda en mede-initiatiefnemer.

Lawstreet Breda is een nieuw initiatief van een groep van Bredase advocaten met als doel aanjagers te zijn van inspirerende, bijzondere events die gericht zijn op talentontwikkeling van jonge mensen werkend in de juridische – en de culturele sector. Lawstreet Breda biedt uw bedrijf de mogelijkheid om als sponsor aan te sluiten.

Lawstreet Breda is ontstaan vanuit de Sophiastraat, gelegen tussen de oude en de nieuwe rechtbank. Al meer dan 100 jaar is de juridische sector daar goed vertegenwoordigd en daar ontstond het idee. Lawstreet Breda is een naam met een knipoog naar de eigen historie, want inmiddels sluiten ondernemers uit alle delen van de stad zich aan. Aanleiding voor het initiatief is de opening van de nieuwe rechtbank in Breda, in september dit jaar.

Inmiddels is het eerste project opgestart: een bijzondere foto-opdracht en een buitenexpositie op een centrale plek in de stad (Willemstraat, Breda) met de titel ‘Recht In Beeld’, een coproductie met het BredaPhoto Festival (5 september t/m 21 oktober 2018). Hiertoe werd opdracht gegeven aan twee jonge aan de Academie St. Joost (Breda) afgestudeerde talentvolle fotografen. Tevens werd een jonge curator toegevoegd. De beelden van de expositie zullen een onverwachte, andere kijk op de veranderende rechtspraktijk bieden.

Lawstreet Breda vraagt uw betrokkenheid om dit project te realiseren. De kosten worden gedragen door de juridische sector en een éénmalige subsidie van de gemeente Breda. Voor een bijdrage van €1000,00 kunt u aansluiten als sponsor en bieden wij een uitstekende exposure van uw bedrijfsnaam op een van de drukstbezochte plekken van de stad.

 Sponsors krijgen:

  • Hun logo op de buitenkant van de foto’s op de buitenexpositie. Op de locatie worden 10 grote foto’s geplaatst
  • Een uitnodiging voor de opening “Recht In Beeld” op 5 september 2018 met aansluitend een spectaculaire openingsavond van het Breda Photo Festival in het Chassé Theater
  • Uitnodiging voor een VIP netwerkborrel in de nieuwe Rechtbank in oktober 2018
  • Een representatieve foto (in klein formaat) van de expositie Recht in Beeld
  • Betrokkenheid bij toekomstige initiatieven

Sluit u aan bij Lawstreet Breda en ondersteun ons initiatief!

Doe mee, want een stad is zo aantrekkelijk en sterk als de energie die haar bewoners en ondernemers geven. Breda toont zich met Lawstreet Breda van haar energieke zijde. Ondernemers en dienstverleners aan het ondernemerschap verbinden zich in een collectief om zichzelf te positioneren. Zo blijft Breda aantrekkelijk om te wonen, om te werken en om te ondernemen.
In dat ondernemerschap en in dat collectief ligt de kracht van Breda, de kracht van verbinden.

Isabelle van Waesberge (projectleider) zal in de week van 23 juli a.s. contact met u opnemen, of bel haar op 06 14174609.

 

Namens Lawstreet Breda,

Ivo Leenders, (Hertoghs Advocaten), Willem Willems (oud-wethouder Cultuur en Erfgoed), Marjon Habets, (Marjon Habets, meester in samen scheiden), Nanda de Jongh (BRight Advocaten) en Annemarie Beljaars (Rassers Advocaten)

Comments are closed